Profil

PROFIL AF BIF-100 MANDKLUBBEN

100 Mands Klubben blev stiftet den 24/03 1980, med det formål at støtte førsteholdet, i en tid hvor det var svært, for en forholdsvis ny klub, at skaffe sponsorer. Det var en række af daværende ledere af BIF, med Per Bjerregaard, Emil Bakkendorff, Steen Lerche og andre i spidsen, det tog initiativ til stiftelsen af 100Mands Klubben.

I de første år efter stiftelsen, var 100 M/K, via salg af faste pladser til medlemmerne, en vigtig bidragsyder til førsteholdet.

100MK støtter fortsat førsteholdet gennem salg af faste pladser til medlemmerne, og derudover støttes førsteholdet/klubben også på andre områder. Desuden er aktiviteterne udvidet med støtte til amatørafdelingen, hvor vi har købt edb udstyr, købt bolde, støtter via reklame på bane 2, støtter Brøndby Cup, ydet tilskud til 1. dameholdets træningslejre, ydet tilskud til afd., hvor nogle af børnene har særlige behov, samt støtte til en række andre tiltag, hvor der har været behov.

100 M/K har derudover udviklet en række medlemsaktiviteter, busture til udvalgte kampe, spilleraftener med spillere/trænere/ledere, samt en årsfest. Fælles for alle aktiviteter er, at det naturligvis er frivilligt at deltage, men mange ser det som en mulighed, for ar få nogle fornøjelige timer sammen med andre medlemmer af 100MK. Sidst skal nævnes, at vi også har en tipsklub, hvor det er muligt, hvis man har lyst at tipse på dagens kamp. Overskuddet går til det løbende samarbejde, vi har med amatørafdelingen.

Har du lyst til at høre mere om 100 M/K, kan du via vores hjemmeside (bif-100mandsklubben.dk) komme i kontakt med et medlem af bestyrelsen, der gerne svarer på spørgsmål. Det er også muligt at blive passivt medlem, derved opnår man de samme fordele, som øvrige medlemmer, med den undtagelse, at man ikke har fast plads til kampene, pris kr. 350.- per år. Tilmelding via hjemmesiden.

 

Tilbage til forsiden